maanantai 19. tammikuuta 2015

Mä oon miljonääri!!!!

Aika on mennyt kuin siivillä ja on enää 3 yötä reissuun. Pientä lomanaluskiirettä havaittavaissa, mutta jaksaahan sitä, kun on reissu luvassa. Sääennusteetkin on pikkuhiljaa parantuneet ja Hoi Aniinkin ennustetaan lämmintä ja aurinkoista. Ihan olis rantakelit luvassa, mutta vaan ranta puuttuu :)
Tässä vähän netistä napattua kuvaa siitä millainen on Aurinkomatkojen kehuma upea, pitkä valkohiekkainen ranta. Rantaa on yritetty säkittää ja paaluttaa, mutta huonoin tuloksin. Toivotaan, että vähän parenpaakin paikkaa sieltä löytyis kun tämä.

Kävin tänään Forexissa vaihtaan sen verran matkakassaa, että alkuun päästään. 53€:lla pääsi jo reilusti miljonääriksi eli 1 100 000 dongia!!! Kännykkään latasin ilman nettiäkin toimivan XE-currency appsin, että vähän osaa miettiä mitä mikäkin maksaa, kun noi luvut on niin huimia. Yli puolet puhelimen appseista on yllättäen reissaamiseen liittyvää: Skyscanner, TripAdvisor, Ryanair, CityMaps2Go, Booking, Airbnb, Agoda ym. ym. ym. Niitä räpeltäessä ei ole ongelmia ajankulumisessa.

Kun ei AM kerran löytänyt tilaa paremmista hotelleistaan, niin investoitiin ja varattiin omalla kustannuksella kaksi yötä Saigonista samasta hotellista kuin Annika & Kimmo eli New World Saigonista. Hotellissa on uima-allas, jota meidän "kotihotellissa" (Vien Dong) ei ole, ja ajateltiin rentoutua siellä parina päivänä ja tietty olla lähempänä ystäviä. Otettiin tarjouksessa ollut Club-huone, joka oli yllättäen halvempi kuin standard-huone, ja johon kuuluu mm. erillinen aamupala 10. kerroksessa ja ilmaiset drinkit aina pari tuntia alkuillasta. Se on sitten pakko olla paikalla juomassa, kun on kerran maksettu :) Muuten vierastan mitään hienostelua niin kotioloissa kuin reissussakin ja koen oloni mukavammaksi niissä "äitin läävähotelleissa" kuten Nuppu osuvasti ilmaisi.

Tavaroita ja vaatteita olen kasannut jo makkarin nurkkaan. Yhdellä kassilla aateltiin taas pärjätä. Vaatteet on hyväksi havaittuja, samoja vuodesta toiseen. Suurin haaste on nyt se, että laivalta ostettu Fazerin popcorn-suklaa uhkaa kutistaa kaikki vaatteet. Tähän ravitsevaan suklaaseen tulee himo, joten en suosittele kenellekään, joka haaveilee tulevansa bikinikuntoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti